dinsdag 1 mei 2012

Koninginnedag

Mijn oudste zoon voelt zich, met zijn 14 jaar, inmiddels officieel te oud voor de Vrijmarkt.
Waar wij voorgaande jaren dus voor dag en dauw op moesten staan zodat hij zijn hele afgedankte hebben en houden kon verkopen, konden we nu rustig aan wakker worden. Dacht ik.

Mijn kleine man, 6 jaar, vond dat echter helemaal niets en stond erop toch op de markt te zitten. Zogezegd, zo gedaan. Gelukkig wilde hij alleen gehaakte broches verkopen. De hele handel paste inclusief stoel in een tas en nam weinig ruimte in. Hij kon dus rustig pas om een uur of tien ergens tussen gaan zitten, ideaal.
Hoewel de kleine man niet altijd zijn aandacht erbij kon houden, de kinderactiviteiten waren natuurlijk ook erg interessant, heeft hij toch een aardige handel gehad. Met elke euro die binnen kwam werd zijn lach breder.

Na een uur of twee hebben we het restant weer in de tas gestopt en zijn we naar huis gegaan. 's Middags nog even wezen gluren op een feest in de stad, met gehoorbeschermers op, en daarna lekker ontspannen op de bank.
Ook de oudste heeft, totaal los van zijn moeder en met stiekem een blik energydrank (foei!) op, een goede dag gehad. Geslaagde dag dus.

1 opmerking:

  1. Ik vind het lef hebben-van deze grote kleine vent om daar te gaan zitten-applaus-xxx-Sil.

    BeantwoordenVerwijderen