dinsdag 24 mei 2011

draadjes


Ik ben vandaag weer met mijn haakwerk aan de slag gegaan, maar heb nog geen haaknaald vastgehouden. In plaats daarvan heb ik een heeeeele hoop draadjes weggewerkt.


Ik ben al een tijdje bezig met een grannysquare-sprei voor de twijfelaar van mijn oudste zoon. Bij tijd en wijlen pak ik het acryl erbij en haak een paar vierkantjes. Leuk voor tussen de andere projecten door. Hoewel ik al best een end op weg ben, ben ik gezien de afmeting van zijn bed (1.40 bij 2.00) nog lang niet klaar.


Sinds een aantal vierkantjes geleden heb ik besloten voortaan alles direct af te hechten. Aangezien ik dat bij de eerste weet ik veel hoeveel squares nog niet deed, heb ik vandaag alle losse eindjes weggewerkt. Dan kan ik vanaf nu weer met een schone lei verder met dit project.

Gelukkig heeft mijn oudste wel wat geduld.

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleuren combi's. Super-en wat een werk-dat nette afhechten. Knap-dat wordt een mooi kleedje! Fijne avond nog en een mooie haakweek toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig aan het worden! Leuk dat je voor willekeurige kleurencombi's door elkaar gaat, ik vind dat altijd zo leker vrolijk!
  Heel veel succes verder (en lang leve geduld..)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjulliewel!

  De kleuren zijn inderdaad totaal willekeurig, maar ik probeer wel bij het aan elkaar naaien een beetje te varieren in kleurtinten. Dus niet alle roze naast elkaar etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De topping is botercrème, gemaakt van botercrèmemix, bakkerspoedersuiker en roomboter.
  En het rondje er boven op is van marsepein.
  De cakejes zijn gemaakt van cupcakemix van "funcake". Alles is te koop bij http://www.deleukstetaartenshop.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb even op je blog rondgeneusd,
  wat maak je leuke dingen!
  ik ga je volgen...
  groetjes, Maaike
  http://mumsboven.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen