dinsdag 10 mei 2011

Swap

In een eerder bericht had ik het al eens over de swap die werd georganiseerd door een aantal dames op de Kookeridoo-hyves. Het pakket dat ik van Joke kreeg, heb ik al laten zien. Inmiddels heeft ook mijn swappartner haar pakket binnen gekregen, en kan ik dus ook de amigurumi die ik voor haar heb gemaakt laten zien.Het is een baboesjka in frisse kleuren.
Het thema was lente. Dan denk ik al snel aan lentebloesem, lammetjes en jonge vogeltjes. Nou vond ik de lentebloesem alleen te saai en heeft Annemarie (mijn swappartner) zelf al een schaapje en vogeltjes ontworpen… Toen ik heel leuk baboesjka-lint tegen kwam heb ik dan ook besloten een baboesjka te maken in heldere kleuren.


Wat dat met de lente te maken heeft? Ja…. Eigenlijk helemaal niets. Maar er staan wel leuke lente-achtige bloemetjes op haar schortje. En in Rusland is het ook lente. Af en toe. Dus.


Het patroon van de baboesjka vond ik na wat googlen hier.
Naast de baboesjka heb ik Annemarie ook wat lekkers, bollen katoen in felle kleuren, knoopjes, hangertjes, lint en een haakpatroontje gegeven. 


Het patroontje wat ik cadeau heb gedaan aan Annemarie is ontworpen door Christel Krukkert. Het patroon is te koop in haar webshop2 opmerkingen:

  1. Erg mooi gehaakt, leuk zo in die vrolijke kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kleuren heb je gebruikt!!!
    Ik heb deze matroesjka ook een keertje gemaakt. Ik had het patroon van Juffrouw X gekregen met een eerdere swap.
    Ik ga je volgen, leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen